Amaury Nolasco interjú


A Sucrét alakító Amaury Nolascoval készített interjút a MovieWeb. A színészt legújabb filmjének, a Antal Nimród által rendezett Armored című thrillernek a forgatása közben érték utol.


Természetesen mindenkit az érdekel leginkább, hogy mikor kezdik az új évad forgatását.

"Úgy hallottam, hogy májusban kezdünk. Nem tudom látták-e az évadzárót, de ismét börtönben vagyok, nagyon izgalmas lesz. A barátnőm továbbra is terhes. Ez a televíziózás történetének leghosszabb terhessége. A nézők gyakran elfelejtik, hogy számunkra csak két hét telt el. Az egész sorozat az első évaddal együtt összesen három hónap. Ha belegondolunk, még 6 hónapja hátra van a terhességből."

Amaury nagyon büszke a karakterére - "Fernando az igazi barát. Csodálatos kapcsolata van Michaellel. Nagyon ritka manapság ez a fajta önfeláldozás. De nem csak emiatt volt újszerű számomra a harmadik évad, hanem a Lincolnnal kialakuló barátság miatt is. Ez már csak egy ilyen sorozat."

De mégis hányszor lehet börtönbe kerülni?

"Nem tudom, mi fog történni, nem tudom mit terveznek az írók. Nem hiszem, hogy még sokszor visszakerülünk. Nem tudom, de az írók annyira jól végzik a dolgukat, hogy nekem, mint színésznek, ezzel igazán nem kell foglalkoznom, hagyom, hogy az írók megmondják mi legyen.

Sajnos Amaury nem tudott semmi új spoilerrel szolgálni.

"Nem szeretem előre tudni a történetet. Úgy szeretem a forgatókönyvet olvasni, ahogy azt megírják, nem össze-vissza. Tudom, hogy T-Bag még bent van, ahogy Bellick is. Biztos, hogy érdekes viszonyuk lesz a szereplőknek, de nem tudom előre, hogy mi fog történni, majd megtudok mindent a maga idejében."

forrás a prisonbreakbuff.com